EBOOK - URUS ENTERPRISE GAYA KORPORAT

ANDA AKAN DAPAT,

FORMULA YANG TAK TERFIKIR DEK AKAL.

 BISNES ENTERPRISE SANGAT MUDAH BERJAYA!

.

INILAH RAHSIA RAMAI JUTAWAN MALAYSIA YANG BERMULA DENGAN ENTERPRISE.

BEZANYA ADALAH MEREKA URUSKAN BISNES MEREKA DARI MULA DENGAN BETUL. 

.

Cuba anda fikir, kenapa anda mula berniaga dulu? 

.

Pastinya untuk dapat KEUNTUNGAN

.

BETUL KAN... =) 


Keuntungan adalah target jangka pendek, untuk sustain dan maintain bisnes bertahun-tahun, anda perlu ada 3 perkara:


G+E+T





Growth ; Perkembangan

- Bisnes kita memberi manfaat, jadi kita nak kembangkan bisnes kita untuk memberi manfaat kepada lebih ramai.

Employment : Menggajikan pekerja

- Kita mahu berkongsi rezeki dengan mengambil pekerja dan bina team kita

Turnover : Jualan, Sales, Pendapatan 

- Kita mahu pendapatan untuk sara hidup kita, keluarga dan team kita yang semakin baik.


Namun...

Ramai disekeliling kita tidak dapat GET yang sepatutnya. Ada sales tapi bisnes masih ditakuk yang sama sejak bertahun-tahun.Paling menyedihkan, kawan kawan bisnes kita yang bisnesnya semakin mengecil. Mereka yang bijak akan mencari ilmu dan jalan penyelesaian. Ada yang masuk kelas dan juga mula mencari bahan bacaan seperti anda sekarang. Tahniah, Anda bijak!

.

Seminar Potensi Enterprise, di"convert" kepada Ebook "Urus Enterprise Gaya Korporat"


Majoriti yang hadir ke seminar kami, mempunyai punca masalah yang lebih kurang sama iaitu pengurusan bisnes yang sangat lemah. Tapi Alhamdulillah diberi hidayah untuk datang masuk kelas. Banyak bisnes yang terselamat dari "meninggal" dengan hanya ilmu asas pengurusan yang kami kongsikan. 


Kejayaan mereka dan anda adalah kepuasan kami



Ada yang menitiskan air mata kegembiraan sedar dari kesilapan, ada yang tepuk dahi  kerana mudahnya nak urus bisnes bila ada ilmu dan yang paling kerap kami dengar:


"Laaaaa.......  kenapa takde siapa pun yang bagitahu sebelum ni masa daftar bisnes??"

.....

Kami pun jawab.

Sebagai bisnes owner,


KITA YANG KENA CARI ILMU & AMBIL TAHU!



Dari sini lah terhasilnya modul pengurusan yang kami kongsikan di Amani Academy bagi mengelakkan usahawan lain 'langgar dinding' yang sama. 



Kami nak anda juga dapat 'PEACE OF MIND dalam bisnes anda!' 


Itu sebab;


Kami tuliskan content penuh "Seminar Potensi Enterprise" untuk anda!

Termasuk tutorial praktikal!


E- BOOK URUS ENTERPRISE GAYA KORPORAT

EDISI TERBARU 2020!






LIMA CONTENT UTAMA YANG PENTING:

✓ 3 Formula Mengurus Enterprise berjaya setiap tahun

✓ 4 Kategori perniagaan yang ada di Malaysia

✓ 5 Istimewanya Enterprise berbanding kategori lain

✓ 5 Teknik Filing patuh LHDN (beserta langkah)

✓ 5 Perkara Perlu Buat Selepas Daftar Bisnes

✓ Tips Pengurusan Cukai Enterprise mudah


HARGA TERBIT E-BOOK : RM 177

TETAPI, 

Untuk 500 232 pembeli terawal, anda akan dapatkan E-Book ini dengan harga  istimewa "fresh dari ladang"

Dapatkan E-Buku Lengkap Pengurusan Enterprise dengan hanya:


RM50 sahaja! 
 RM50 sahaja! 
 RM50 sahaja! 
(Selepas habis KUOTA, harga akan dinaikkan)

 (Anda JIMAT RM127!!) 





KEJAPPP boss, ada lagi ni....


SEMPENA PKP, kami faham anda ada banyak masa di rumah, kami nak hadiahkan 3 lagi manfaat (PERCUMA) kepada anda dan bisnes anda. 



MANFAAT PERTAMA

EBOOK "8 KISAH INSPIRASI BISNES"


MANFAAT KEDUA

EBOOK "10 SALAH FAHAM ENTERPRISE"



MANFAAT KETIGA


Group Telegram Support 


Tuan/Puan, Manfaat Ketiga Ini, sangat berharga, kami biasa caj minimum RM850 setahun TETAPI anda akan dapat ianya secara percuma. Anda boleh utarakan soalan pada bila bila masa selepas baca ebook Enterprise ini.


Dengan hanya pelaburan RM50, anda akan dapat:


1. Panduan Pengurusan bisnes anda ( Bernilai RM177 ) 

2. Harga launching anda Jimat RM127

3. Ebook 8 kisah inspirasi Bisnes ( Bernilai RM35 )

4. Ebook 10 Salah Faham Enterprise ( Bernilai RM40 )

5. Group Telegram Support ( Bernilai RM850!! )


Nilai anda dapat :  RM177+ RM35+ RM40+ RM850 = RM1,102

Anda jimat : RM 1,052 !!    



Ini baru penjimatan semasa pembelian. Dengan ilmu ini nanti anda akan dapat mengelakkan penalti puluhan ribu ringgit, boleh dapat pembiayaan ratus-ratus ribu dan yang paling penting kami nak anda dapatkan G+E+T untuk bisnes enterprise anda berjuta-juta!


Grow Your Business,

Increase Employment  & Multiply Turnover


Dapatkan dengan harga RM50 sebelum habis quota

dan jumpa anda di Group Support!


Salam Enterprise Power!


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
EBOOK - URUS ENTERPRISE GAYA KORPORAT [HARGA KINI RM99, PROMO PKP RM50] HABIS STOK
EBOOK - URUS ENTERPRISE GAYA KORPORAT [RM79.00]
80
EBOOK - URUS ENTERPRISE GAYA KORPORAT [RM122.00] BELUM MULA
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN


Maklumat Peniaga

AMANI MANAGEMENT SERVICES SDN BHD
[email protected]
+60179895898